Hemsida i Borås och Göteborg

God onsdag på er alla mina läsare! Dagens inlägg handlar om min hemsida. Så roligt att så många av er läser och kommenterar på min blogg – jag tycker verkligen att det är så himla kul! Det ger mig inspiration att orka med och klara av vardagen, på ett sätt. Det känns som att man har en andra familj. Att man kan lita på er och dela med sig av saker till er! Det är därför jag har jobbat mycket med min blogg och hemsida nu det senaste, för att jag vill att den ska vara så bra som den bara kan. Det är ju delvis för er skull, eller ja, nästan bara för er skull. Läsarupplevelsen är det viktigaste. En jobbig och krånglig hemsida är det ingen som vill läsa! Jag tänkte därför berätta lite om det företag som gjort min hemsida – Adsearch Scandinavia, och de gör hemsidor i Borås och Göteborg. Jag kom i kontakt med dem efter att letat runt på nätet efter ett företag som kan leverera proffsiga men billiga och användarvänliga hemsidor. Jag är väldigt glad över att jag snubblade över just Adsearch. De var proffsiga ända från start, och jag blev tilldelad en projektledare som skulle följa mig igenom projektet från början till slut. Vi fick en mycket bra kontakt, och jag kände mig trygg och väl mottagen.

Hemsidan i sig, med en utökad bloggfunktion, blev verkligen hur bra som helst! Jag är så nöjd med användarvänligheten. Så enkel att använda, men ändå med avancerade funktioner. jag hoppas att ni vill hjälpa mig att utveckla sajten ännu mer, så lämna gärna feedback här!